Pages

Tuesday, June 19, 2012

Collagen Ephyra

Akhirnya barang yang ditunggu-tunggu pun telah tiba...Mengikut peredaran masa, dah ramai yang berkata-kata mengenai sang Ephyra nih maka mak pun tergoda lah kan...sebelum decide nak jadi dealer aku try dulu guna untuk sebulan..alhamdulillah kesannya amat positif..muka yang dulu senang nak tumbuh jerawat dah mule slowly xda and makin cerah n gebu (cewah!perasan!) hahaha...pastu kesan lainnya adalah makin cergas and xcepat lelah..almaklum la aku nih siang malam keje..


 1 kotak untuk kegunaan sebulan
RM 198 (harga promosi)
RM 228 (harga normal)


So,pada sesiapa yang mengalami masalah kulit mcm kusam atau pun berjeragat elok la try guna produk nih...aku akan start jual loose pack sebab ada yang kata rm198 tuh mahal bangat!hahahaha...xpe2 demi kawan-kawan aku akan usahakan untuk menolong kamu sume guna produk nih and jadi cantik...

1 comment:

  1. Peluang untuk mengenali pengasas produk Ephyra!! Mari bersama2 kunjungi booth kami di Tesco Ampang sabtu (23 Jun 2012).. Jangan lupa untuk tempah Ephyra anda bersama Fara. Sememang Ephyra akan mencungkil rahsia diri sebenar anda:)

    ReplyDelete